Besøgende
Gæster online: 6
Brugere online: 0
Antal brugere: 1,690
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: Snif
10 nyeste brugere: Klik her
 62,896,224 Unikke besøg
11947 Besøg pr. dag
Synes godt om
Tilfældige Avatars
387 brugere (22.95%)
Har allerede en Avatar.
Artikler
Nyeste artikler
V7 versions-liste 19394
V6/V7-identifier 24074
Tilfældigt tema på ... 19604
Hvordan tælles unik... 20757
Ens registreringssi... 232299
Populære artikler
Ens registreringssi... 232299
Kør PHP-Fusion loka... 45886
Flytning af PHP-Fus... 34723
Tilfældigt banner/l... 34489
Opgradering af PHP-... 29339
Info om artikler
Artikler i databasen: 9
Læst antal gange: 460565
Downloads
Nyeste downloads
Danske sprogfiler ... 1007
Avatar in viewforu... 1493
Latest Blacklisted... 1521
Search in Shouts 1437
Users Websites Pan... 1430
Populære downloads
DeLuxe Dropdown Me... 4811
CSS Dropdown Menu ... 3390
Installations-vide... 3146
PHP-Fusion v7.00.0... 3064
Forum Pack v1.0 2850
Info om downloads
Filer i databasen: 180
Hentet antal gange: 189434
Statistik mm.
Se indlæg
PHPFusion-Tips.dk :: PHP-Fusion v7.00.XX :: MOD's og Elementer
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Forum peger forkert
snatur
#1 Udskriv indlæg
Lagt på d. 04-03-2012 20:04
Brugers avatar

Junior bruger


Antal indlæg: 2
Tilmeldt: 04.03.12
Sidst set: 20.03.13
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Hej

Efter at have lagt ny elementer ind på [url]www.sydfynsnatur.dk [/url]er mit debatforum forsvundet og "Form" peger forkert. Fejlen forekommer kun når jeg er logget ind. Det virker normalt, hvis jeg ikke er logget på.

Hvordan kan jeg rette fejlen? Hjælp ønskes

Vh Erhardt
Redigeret af snatur d. 04-03-2012 21:33
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.sydfynsnatur.dk
snatur
#2 Udskriv indlæg
Lagt på d. 04-03-2012 22:39
Brugers avatar

Junior bruger


Antal indlæg: 2
Tilmeldt: 04.03.12
Sidst set: 20.03.13
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Fandt selv fejlen. Jeg havde indsat en god for at få Chat til at fungere, men det lavede altså revace! Fjernede koden og så fungerer det igen

VH Erhardt
x1
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.sydfynsnatur.dk
Spring til debat:
 
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Underlig problem med vedhæftning af filter i forum Generel debat 7 01-04-2016 09:15
Fusion & BB3 forum MOD's og Elementer 3 01-03-2016 01:31
PHP Fusion & BB3 Forum Generel debat 3 30-06-2015 16:39
Forkert adresse MOD's og Elementer v6 4 04-12-2014 08:46
Debat på siden helt forkert :/ MOD's og Elementer 2 28-10-2014 09:30