Besøgende
Gæster online: 2
Brugere online: 0
Antal brugere: 1,678
Nyeste bruger: Casper-88
10 nyeste brugere: Klik her
 46,100,298 Unikke besøg
10135 Besøg pr. dag
Synes godt om
Tilfældige Avatars
387 brugere (23.12%)
Har allerede en Avatar.
Artikler
Nyeste artikler
V7 versions-liste 16829
V6/V7-identifier 21570
Tilfældigt tema på ... 16863
Hvordan tælles unik... 18246
Ens registreringssi... 213930
Populære artikler
Ens registreringssi... 213930
Kør PHP-Fusion loka... 41323
Tilfældigt banner/l... 31948
Flytning af PHP-Fus... 31051
Opgradering af PHP-... 26312
Info om artikler
Artikler i databasen: 9
Læst antal gange: 418072
Downloads
Nyeste downloads
Danske sprogfiler ... 631
Avatar in viewforu... 1110
Latest Blacklisted... 1137
Search in Shouts 1053
Users Websites Pan... 1032
Populære downloads
DeLuxe Dropdown Me... 4012
CSS Dropdown Menu ... 2964
Installations-vide... 2774
PHP-Fusion v7.00.0... 2691
Forum Pack v1.0 2419
Info om downloads
Filer i databasen: 180
Hentet antal gange: 139901
Statistik mm.
Se indlæg
PHPFusion-Tips.dk :: PHP-Fusion v7.00.XX :: Infusioner
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
partner_panel til V7
duedal
#21 Udskriv indlæg
Lagt på d. 02-03-2010 20:18
Standart Avatar

Junior bruger


Antal indlæg: 12
Tilmeldt: 18.10.09
Sidst set: 08.04.11
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Jamen, så måtte jeg jo selv i gang og til min egen store forbavselse lykkedes det at lave et centerelement.

Resultatet kan ses her: http://www.stende...k/news.php

Koden har jeg sat ind nedenfor.

Download kildekode  Kode
if (!defined("IN_FUSION")) { die("Access Denied"); }

include INFUSIONS."partner_pages_panel/infusion_db.php";

if (file_exists(INFUSIONS."partner_pages_panel/locale/".$settings['locale'].".php")) {
   include INFUSIONS."partner_pages_panel/locale/".$settings['locale'].".php";
} else {
   include INFUSIONS."partner_pages_panel/locale/English.php";
}
opentable(Annoncer);
$alloptions = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PSP_SETTINGS);
$options = dbarray($alloptions);

echo "<center>
<marquee behavior='scroll' align='center' direction='left'  scrollamount=\"".$options['scrollamount']."\" scrolldelay=\"1\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>";

echo "<table class='FormTABLE' cellpadding='4' cellspacing='0' align=\"center\">";
$allresult = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PSP." WHERE psp_active='1'");
while($result = dbarray($allresult)) {

echo "<tr>&nbsp;&nbsp;<a href='".$result['psp_url']."' target='_blank'>";
if ($result['psp_image_url']=='0') { if ($result['psp_image']=='0') { echo "<img src='".INFUSIONS."partner_pages_panel/images/no_banner.png' alt=''"; } }
if ($result['psp_image_url']!='0') { if ($result['psp_image']=='0') { echo "<img src='".$result['psp_image_url']."' alt=''"; } }
if ($result['psp_image']!='0') { if ($result['psp_image_url']=='0') { echo "<img src='".INFUSIONS."partner_pages_panel/images/banner/".$result['psp_image']."' alt=''";  } }

echo "width='".$options['image_width']."' height='".$options['image_height']."' border='0' onmousever='this.style.opacity=0.5;' onmouseout='this.style.opacity=1.0;' alt='".$result['psp_name']."'></a>";
echo "</tr>\n";
}
echo "</table>\n";
echo"</marquee></center>";

echo "<table width='100%' cellspacing='0' cellpadding='0'>\n<tr>\n";
echo "<td align='center'><a href='".BASEDIR."contact.php'>".$locale['psp153']."</a></td>\n";
echo "</tr>\n</table>\n";
closetable();


Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
http://www.stenderup-krogager.dk
duedal
#22 Udskriv indlæg
Lagt på d. 02-03-2010 21:26
Standart Avatar

Junior bruger


Antal indlæg: 12
Tilmeldt: 18.10.09
Sidst set: 08.04.11
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Åh nej. Så kom jeg lige til at se siden i IE8. Jeg plejer at bruge Firefox og der ser det godt ud.
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
http://www.stenderup-krogager.dk
duedal
#23 Udskriv indlæg
Lagt på d. 03-03-2010 07:27
Standart Avatar

Junior bruger


Antal indlæg: 12
Tilmeldt: 18.10.09
Sidst set: 08.04.11
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Puha, det er godt nok op ad bakke, når man skal gætte sig frem, men nu lykkedes det endeligt at få det til at virke i IE8. Det var noget <tr> der skulle hedde <td>. Jeg må hellere sætte mig ordentlig ind i det der kode en dag.

Download kildekode  Kode
if (!defined("IN_FUSION")) { die("Access Denied"); }

include INFUSIONS."partner_pages_panel/infusion_db.php";

if (file_exists(INFUSIONS."partner_pages_panel/locale/".$settings['locale'].".php")) {
   include INFUSIONS."partner_pages_panel/locale/".$settings['locale'].".php";
} else {
   include INFUSIONS."partner_pages_panel/locale/English.php";
}
opentable(Annoncer);
$alloptions = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PSP_SETTINGS);
$options = dbarray($alloptions);

echo "<center>
<marquee behavior='scroll' align='center' direction='left'  scrollamount=\"".$options['scrollamount']."\" scrolldelay=\"1\" onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>";

echo "<table class='FormTABLE' cellpadding='4' cellspacing='0' align=\"center\">";
$allresult = dbquery("SELECT * FROM ".DB_PSP." WHERE psp_active='1'");
while($result = dbarray($allresult)) {

echo "<td>&nbsp;&nbsp;<a href='".$result['psp_url']."' target='_blank'>";
if ($result['psp_image_url']=='0') { if ($result['psp_image']=='0') { echo "<img src='".INFUSIONS."partner_pages_panel/images/no_banner.png' alt=''"; } }
if ($result['psp_image_url']!='0') { if ($result['psp_image']=='0') { echo "<img src='".$result['psp_image_url']."' alt=''"; } }
if ($result['psp_image']!='0') { if ($result['psp_image_url']=='0') { echo "<img src='".INFUSIONS."partner_pages_panel/images/banner/".$result['psp_image']."' alt=''";  } }

echo "width='".$options['image_width']."' height='".$options['image_height']."' border='0' onmousever='this.style.opacity=0.5;' onmouseout='this.style.opacity=1.0;' alt='".$result['psp_name']."'></a>";
echo "</td>\n";
}
echo "</table>\n";
echo"</marquee></center>";

echo "<table width='100%' cellspacing='0' cellpadding='0'>\n<tr>\n";
echo "<td align='center'><a href='".BASEDIR."contact.php'>".$locale['psp153']."</a></td>\n";
echo "</tr>\n</table>\n";
closetable();


Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
http://www.stenderup-krogager.dk
ju_dk
#24 Udskriv indlæg
Lagt på d. 03-03-2010 11:27
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 1297
Tilmeldt: 25.04.08
Sidst set: 08.07.20
On/Offline: Offline
Status:
Jeg er ikke SMOKEMAN, derfor må brugere godt hjælpe hinanden. :-)
Dagens humør:

 
Det ser ikke helt tosset ud Tup



Mvh
ju_dk

phpfusion-tips.dk/signaturer/ju_dk.png
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
Spring til debat: