Besøgende
Gæster online: 6
Brugere online: 0
Antal brugere: 1,719
Nyeste bruger: Ketan1
10 nyeste brugere: Klik her
 42,989,521 Unikke besøg
10168 Besøg pr. dag
Synes godt om
Translate this page
Tilfældige Avatars
389 brugere (22.7%)
Har allerede en Avatar.
Artikler
Nyeste artikler
V7 versions-liste 15749
V6/V7-identifier 20658
Tilfældigt tema på ... 15937
Hvordan tælles unik... 17027
Ens registreringssi... 199527
Populære artikler
Ens registreringssi... 199527
Kør PHP-Fusion loka... 39872
Tilfældigt banner/l... 30997
Flytning af PHP-Fus... 29823
Opgradering af PHP-... 25256
Info om artikler
Artikler i databasen: 9
Læst antal gange: 394846
Downloads
Nyeste downloads
Danske sprogfiler ... 439
Avatar in viewforu... 926
Latest Blacklisted... 918
Search in Shouts 878
Users Websites Pan... 853
Populære downloads
DeLuxe Dropdown Me... 3798
CSS Dropdown Menu ... 2748
Installations-vide... 2586
PHP-Fusion v7.00.0... 2503
Forum Pack v1.0 2225
Info om downloads
Filer i databasen: 180
Hentet antal gange: 129043
Statistik mm.
Se indlæg
PHPFusion-Tips.dk :: PHP-Fusion v6 - Ingen support fra teamet, kun bruger til bruger :: MOD's og Elementer v6
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Log ind oppe i banner
EMFuttrup
#21 Udskriv indlæg
Lagt på d. 03-03-2008 09:57
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Ok, men jeg ønsker ikke den stiplede linie, så jeg sletter vel bare class-definitionen.
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
Smokeman
#22 Udskriv indlæg
Lagt på d. 03-03-2008 10:25
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Lige præcis.
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
mk
#23 Udskriv indlæg
Lagt på d. 04-03-2008 17:10
Brugers avatar

Medium bruger


Antal indlæg: 219
Tilmeldt: 03.03.08
Sidst set: 14.02.14
On/Offline: Offline
Status:
mjaaa
Dagens humør:

 
Hvor ændre man teksten fra sort til hvid?
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
http://www.trollingcentrum.dk/shop/frontpage.html
Smokeman
#24 Udskriv indlæg
Lagt på d. 04-03-2008 17:35
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
@mk: Brug den login jeg vedhæfter, og overskriv din egen med denne.

Derfter åbner du filen /themes/Fusion6/styles.css og tilføjer flg., f.eks. helt øverst i filen:

Download kildekode  Kode
a.white1 {
   color : #fff;
   text-decoration : none;
}

a:hover.white1 {
   color : #000;
   text-decoration : underline;
}



Smokeman tilknyttede følgende fil:
Download fil login_mk.zip Download fil
Redigeret af Smokeman d. 04-03-2008 17:36
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
EMFuttrup
#25 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 11:42
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Hmmm... jeg skulle vist have postet mit indlæg her hos dig, ang. mit login problem i stedet for hos php-fusion, så var der nok ikke opstået denne konflikt. Jeg er ked af, at jeg ikke reagerede hurtigere på debatten derinde, men jeg er ved at gå lidt i stå med min side, og håber, du vil hjælpe mig med at komme i gang igen.

Jeg har nemlig lige nogle ting, som jeg gerne vil have på plads, inden jeg sletter min hjemmeside, så faktisk bruger jeg den lige nu, som en testside.

Det handler stadig om dit login. Nu er jeg gået over til dit login. Jeg har bare brug for at vide, hvad det er i dine koder, der giver linieskiftet. Jeg kan se to <br> men de bruges ikke konsekvent. Jeg vil stadig gerne have loginet til at stå på en række, i stedet for over hinanden (dårligt formuleret, men hvis du er sød at gå ind på siden, for at se, tror jeg du forstår (Jeg tror det er lige som I har det på party dk???). Jeg poster dit login her.

Download kildekode  Kode
<?php
/*--------------------------------------------+
| PHP-Fusion 5 - Content Management System |
|---------------------------------------------|
| author: Nick Jones (Digitanium) © 2002-2005 |
| web: http://www.php-fusion.co.uk |
| email: nick@php-fusion.co.uk |
|---------------------------------------------|
| Released under the terms and conditions of |
| the GNU General Public License (Version 2) |
+--------------------------------------------*/
include LOCALE.LOCALESET."global.php";
require_once THEME."theme.php";

if (!defined("IN_FUSION")) { header("Location:../../index.php"); exit; }


if (iGUEST) {

echo "

<table style='width:200px;height:10px' class='borderd' border='0' cellspacing='3' cellpadding='3'>
<tr>
<td>

<div align='right'>".(isset($loginerror) ? $loginerror : "")."
<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>".$locale['061'].":
<input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:100px;height:15px'>
<br>".$locale['062'].":
<input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:100px;height:15px'><br>
<input type='checkbox' class='checkbox2' name='remember_me' style='height:15px' value='y' title='".$locale['063']."'> ".$locale['063']."
<input type='submit' name='login' value='".$locale['064']."' class='button' style='height:15px;width:100px'>
</form>
</div>
</td>

<tr>
<td align='right'><a href ='/lostpassword.php' class='white' title='Tryk her hvis du har glemt dit kodeord'><u>Glemt kodeord</u></a></td>
</tr>
</table>\n";

}

if (iMEMBER) {

echo "
<table class='sub-header' border='0' cellspacing='3' cellpadding='0'>
<tr>
<td>
<td align='left'>Hej ".$userdata['user_name']." og velkommen tilbage!
<img src='".THEME."images/bullet.gif'>
<a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' class='a'>".$locale['084']."</a>

</td>
</tr>
</table>\n";
}
?>


Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
Smokeman
#26 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 12:26
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Hej - jeg skal lige vide, i hvilken rækkefølge de skal komme i, på en vandret række. Jeg vedhæfter her et billede, så du kan se den nuværende rækkefølge jeg har lavet, så kan du jo bare fortælle evt. ændringer.

BTW: For at få dem på række, skal bl.a. man fjerne
style='width:200px;height:10px'
fra tabel-koden. Derudover skal alle <br> væk, samt de 2 nederste <tr> </tr>.

P.S. Jeg ved ikke lige hvilken side du mener - party.dk ?

Men her kommer billedet lige:
Smokeman tilknyttede følgende billede:


Redigeret af Smokeman d. 06-03-2008 12:27
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
EMFuttrup
#27 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 12:52
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Det er nok flummers side så http://www.partyo... det virkede bare som om, det var noget I lavede sammen, da I hjalp mig, med min dthlam menu på php fusion. Tak for tipsene, jeg kigger på det senere i dag, da jeg snart skal afsted, vender sandsynlivis tilbage, når jeg klumrer i det Grin

Tilføjet
Hvad betyder BTW? Måske By The Way???
Redigeret af EMFuttrup d. 06-03-2008 12:54
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
Smokeman
#28 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 12:55
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Jamen du er velkommen.. Smile
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
EMFuttrup
#29 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 16:47
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Hej igen

Hvis det nu skulle være helt efter bogen, burde vi så ikke bruge den fil der hedder "theme_functions_include.php". Jeg har set det i andre temaer... det var bare en tanke...
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
EMFuttrup
#30 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 17:04
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Sådan ser min login2.php ud nu, med de ændringer du foreslog, for at få det på en linie:

Download kildekode  Kode
<?php
/*--------------------------------------------+
| PHP-Fusion 5 - Content Management System |
|---------------------------------------------|
| author: Nick Jones (Digitanium) © 2002-2005 |
| web: http://www.php-fusion.co.uk |
| email: nick@php-fusion.co.uk |
|---------------------------------------------|
| Released under the terms and conditions of |
| the GNU General Public License (Version 2) |
+--------------------------------------------*/
include LOCALE.LOCALESET."global.php";
require_once THEME."theme.php";

if (!defined("IN_FUSION")) { header("Location:../../index.php"); exit; }


if (iGUEST) {

echo "

<table class='sub-header' border='0' cellspacing='3' cellpadding='3'>
<tr>
<td>

<div align='left'>".(isset($loginerror) ? $loginerror : "")."
<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>".$locale['061'].":
<input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:100px;height:15px'>
".$locale['062'].":
<input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:100px;height:15px'>
<input type='checkbox' class='checkbox2' name='remember_me' style='height:15px' value='y' title='".$locale['063']."'> ".$locale['063']."
<input type='submit' name='login' value='".$locale['064']."' class='button' style='height:15px;width:100px'>
</form>
</div>
</td>

<td align='left'><a href ='/lostpassword.php' class='white' title='Tryk her hvis du har glemt dit kodeord'><u>Glemt kodeord</u></a></td>

</table>\n";

}

if (iMEMBER) {

echo "
<table class='sub-header' border='0' cellspacing='3' cellpadding='0'>
<tr>
<td>
<td align='left'>Hej ".$userdata['user_name']." og velkommen tilbage!
<img src='".THEME."images/bullet.gif'>
<a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' class='a'>".$locale['084']."</a>

</td>
</tr>
</table>\n";
}
?>




Og sådan ser min skærm ud.... Hvad har jeg glemt, eller gør forkert. Må jeg evt. låne din, så jeg kan sammenligne, eller vil du forklare mig det?
EMFuttrup tilknyttede følgende billede:

Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
Smokeman
#31 Udskriv indlæg
Lagt på d. 06-03-2008 17:13
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Den jeg lavede den ser ud som flg.:

Download kildekode  Kode
<?php
/*--------------------------------------------+
| PHP-Fusion 5 - Content Management System |
|---------------------------------------------|
| author: Nick Jones (Digitanium) © 2002-2005 |
| web: http://www.php-fusion.co.uk |
| email: nick@php-fusion.co.uk |
|---------------------------------------------|
| Released under the terms and conditions of |
| the GNU General Public License (Version 2) |
+--------------------------------------------*/
include LOCALE.LOCALESET."global.php";
require_once THEME."theme.php";

if (!defined("IN_FUSION")) { header("Location:../../index.php"); exit; }


if (iGUEST) {

echo "

<table border='0' cellspacing='3' cellpadding='3'>
<tr>
<td>
<div>".(isset($loginerror) ? $loginerror : "")."
<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>".$locale['061'].":
<input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:80px;height:15px'>
".$locale['062'].":
<input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:80px;height:15px'>
<input type='checkbox' class='checkbox2' name='remember_me' style='height:15px' value='y' title='".$locale['063']."'> ".$locale['063']."
<input type='submit' name='login' value='".$locale['064']."' class='button' style='height:15px;width:50px'>
</form>
</div>
</td>
<td align='right'><a href ='/lostpassword.php' class='white' title='Tryk her hvis du har glemt dit kodeord'><u>Glemt kodeord</u></a>
</td>
</tr>
</table>\n";

}

if (iMEMBER) {

echo "
<table class='sub-header' border='0' cellspacing='3' cellpadding='0'>
<tr>
<td>
<td align='left'>Hej ".$userdata['user_name']." og velkommen tilbage!
<img src='".THEME."images/bullet.gif'>
<a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' class='a'>".$locale['084']."</a>

</td>
</tr>
</table>\n";
}
?>


Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
EMFuttrup
#32 Udskriv indlæg
Lagt på d. 07-03-2008 09:44
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Har fundet problemet - det var min ftp, som ikke gemte, som den plejer og ikke oploadede mine ændringer - så er det li'som klart, at der ikke sker ret meget.... lol
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
Smokeman
#33 Udskriv indlæg
Lagt på d. 07-03-2008 10:41
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Ja ok *LOL* - men godt du har hittet løsningen nu. Wink

BTW: Nu når du starter din side påny igen - så har du da tænkt dig at have "Powered by PHP-F." på igen, ikke..?
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
EMFuttrup
#34 Udskriv indlæg
Lagt på d. 07-03-2008 10:46
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
HVAD!!!! Det har jeg ikke ændret!
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
Smokeman
#35 Udskriv indlæg
Lagt på d. 07-03-2008 11:39
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Det siger jeg nu heller ikke - men kig evt. på vedhæftede billede. Jeg tror der måske er noget galt med din footer..? Jeg ved det ikke - men jeg ved nu godt, at du ikke er personen der fjerner linket. Det var også bare en venlig påmindelse. Smile

Men her vedhæfter jeg lige billedet, som er set med både IE og FF-browser:
Smokeman tilknyttede følgende billede:


Redigeret af Smokeman d. 07-03-2008 11:40
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
EMFuttrup
#36 Udskriv indlæg
Lagt på d. 07-03-2008 16:37
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 34
Tilmeldt: 24.02.08
Sidst set: 24.08.08
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Jeg har set det, og ved ikke, hvad der er gået galt, men jeg tror det kan vente, til jeg lægger den nye hjemmeside op. Alting roder på siden lige nu, og jeg lægger ikke ret meget energi i det, da jeg bare bruger siden til at tjekke nogle infusioner ud, men jeg tror nu snart jeg skal i gang med at køre forfra.Cool
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
www.fam-futtrup.dk
SheQuida
#37 Udskriv indlæg
Lagt på d. 08-03-2008 23:01
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 32
Tilmeldt: 18.02.08
Sidst set: 24.01.16
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Smokeman skrev:
@mk: Brug den login jeg vedhæfter, og overskriv din egen med denne.

Derfter åbner du filen /themes/Fusion6/styles.css og tilføjer flg., f.eks. helt øverst i filen:

Download kildekode  Kode
a.white1 {
   color : #fff;
   text-decoration : none;
}

a:hover.white1 {
   color : #000;
   text-decoration : underline;
}




Jeg har valgt dit tema blue_n_light - men ovenstående hjælper ikke ... noget bud på hvad jeg gør galt?
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
Smokeman
#38 Udskriv indlæg
Lagt på d. 09-03-2008 16:38
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
@SheQuida: Har du tilføjet flg. i din theme.php:

Download kildekode  Kode
include BASEDIR."login2.php";


- samt hvad/hvordan virker det ikke ? Jeg mener, får du nogle fejl-meddelser, eller kommer logind'et bare slet ikke frem ?
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
SheQuida
#39 Udskriv indlæg
Lagt på d. 09-03-2008 23:08
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 32
Tilmeldt: 18.02.08
Sidst set: 24.01.16
On/Offline: Offline
Status:
Ingen status er valgt
Dagens humør:
Ikke valgt
 
Følgende er indsat i theme
Download kildekode  Kode
<?php

/*--------------------------------------------+
| PHP-Fusion v6 - Content Management System   |
|---------------------------------------------|
| author: Nick Jones (Digitanium) © 2002-2008 |
| web: http://www.php-fusion.co.uk            |
| email: nick@php-fusion.co.uk                |
|---------------------------------------------|
| Released under the terms and conditions of  |
| the GNU General Public License (Version 2)  |
+--------------------------------------------*/
/*--------------------------------------------+
|      Blue_n_Light Theme for PHP-Fusion v6   |
|---------------------------------------------|
| author: DVDside.dk - Smokeman © 2007-2008   |
| web: http://www.dvdside.dk                  |
| email: admin@dvdside.dk                     |
|---------------------------------------------|
| Released under the terms and conditions of  |
| the GNU General Public License (Version 2)  |
+--------------------------------------------*/

if (!defined("IN_FUSION")) { header("Location: ../../index.php"); exit; }
require_once INCLUDES."theme_functions_include.php";

// theme settings
$body_text = "#555555";
$body_bg = "#ffffff";
$theme_width = "975";
$theme_width_l = "175";
$theme_width_r = "175";

function render_header($header_content) {

global $theme_width;

echo "<table align='center' cellspacing='0' cellpadding='0' width='$theme_width' class='outer-border'>
<tr>
<td>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td class='full-header'>
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>
<tr>
<td>$header_content</td>
<td align='right' valign='top'>";
include BASEDIR."login2.php";
echo "</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>\n";




Selve login boksen kommer fint frem.
Jeg får ingen fejlkode - den vil bare ikke stå med hvid skrift

/SheQuida
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
Smokeman
#40 Udskriv indlæg
Lagt på d. 09-03-2008 23:27
Brugers avatar

Super Administrator


Antal indlæg: 12134
Tilmeldt: 25.01.08
Sidst set: 28.01.17
On/Offline: Offline
Status:
Startet så småt op igen..
Dagens humør:

 
Prøv lige med den /login2.php jeg vedhæfter her. Denne, samtidig med du har tilføjet ovenstående i styles.css, skulle gerne gøre teksten hvid.

Jeg regner lige med, at du giver en tilbagemelding om det virker eller ej.
Smokeman tilknyttede følgende fil:
Download fil login2_1.zip Download fil
Redigeret af Smokeman d. 09-03-2008 23:27
Til forsiden  Til toppen af forum  Til bunden af forum
Spring til debat:
 
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Banner/nyhedsikoner forsvinder efter inlæsning af siden Generel debat 2 29-09-2013 19:50
Flash Banner Generel debat 2 30-07-2013 21:45
Banner størrelse Temaer 2 10-04-2013 17:17
Tilfældig banner Generel debat 4 24-10-2012 05:48
login i banner Infusioner 4 13-03-2012 23:28